Followers

Shake & Take Yang Murah

SAPA NAK Shake n Take Yang Murah 

SHAKE N TAKE - MINI BLENDER SHAKER WITH 2 BOTTLE 

HARGA - RM50 

-Multi-functional mini blender 
-Instantly blend smoothies and protein shakes
-Blend and drink from the same bottle
-Blend ice with ease 
-Convenient flip top straw 
-Quick breakfast solution
-Doubles as takeaway cup
-Secure sports bottle flip top 
-Cordless with dishwasher safe blending compartment 
-Boost daily fruit and vegetable intake with personalised, 
 healthy concoctions.

TuneTalk ToneExcel

Salam sejahtera.
Peluang perniagaan dan jana pendapatan pasif dengan telefon bimbit anda.
Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

http://tonexpress.com/?id=rosma79

Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.
Terima kasih.

Rose - 012 747 1304

♥100% original REJECTED perfumes

♥100% original REJECTED perfumes
♥ MINOR defect on the bottles (scratch etc.)
♥ not DUBAI/INSPIRED/IMITATION
♥ PM me for more info and stocks availability 

 SMS / WhatsApp :
012 747 1304 - Rose

100% original REJECTED perfumes

WHATSAPP 012 747 1304 TO ORDER !!
★100% ORIGINAL REJECTED PERFUMES!!★

Ada ke Perfume original ’Reject’?? Kenapa ’Reject’??
Ada 3 punca kenapa di kategorikan sebagai REJECT
■Kecacatan (defect) Kecil dari Kilang- Defect yang biasa berlaku pada Botol iaitu tulisan yang kurang jelas.
■Fault (Ketidaksempurnaan) dari penghantaran melalui Cargo/Shipment- Perfume-perfume yang dihantar semuanya diimport (oversea) dari negara-negara Eropah dan U.S.A.
■Tidak semua bungkusan (packaging) yang diterima sempurna,kadang kala mengalami kecacatan serta tidak sesuai dijual/pamerkan di kaunter

★Macam mana nak tau perfume itu ORI/Tulen atau tidak??Ada 2 cara/langkah yang paling efektif untuk membuktikan ORI/Tulen nya perfume yang dibeli.
■Goncangkan botol perfume 180 darjah ke kiri dan ke kanan. Buih-buih HALUS yang mengewap ke bahagian atas permukaan cecair perfume dapat dilihat dengan jelas. Buih-buih tersebut bukanlah buih-buih udara tetapi lebih kepada molekul-molekul halus aroma perfume tersebut. ■Semburan di kertas juga dapat membantu pembeli untuk membezakan ORI/Tulen atau tidak. Jika semburan perfume di kertas tersebut ada meninggalkan kesan atau kelihatan seperti basah,ia adalah yang ORI/Tulen dan sebaliknya jika kering.


Anda pakai PREPAID? Berapa nilai TOP UP sebulan? Apakah FAEDAH yang anda dapat dari hasil TOP UP bulan-bulan tu? TIADA? Anda pakai SIMCARD yang merugikan!

Mahukah SIMCARD yang MENGUNTUNGKAN? Pakailah Tunetalk ToneExcel. Simcard ni bukan simcard biasa yang boleh didapati di kedai-kedai. TIDAK. Inilah SIMCARD luarbiasa di mana :-

1) Apabila anda TOP UP, anda dapat insuran bernilai RM 100k PERCUMA!
2) Apabila anda TOP UP, anda akan dapat point dan point tu boleh tebus tiket kapalterbang AirAsia PERCUMA!
3) Apabila anda TOP UP, anda akan dapat point dan point tu boleh tebus penginapan di Tune Hotel PERCUMA!
4) Apabila anda TOP UP, anda akan dapat point dan point tu boleh tebus HP dan laiin-lain barangan PERCUMA!
5) Paling best, bila MEMBER anda top up hasil pakai talian tunetalk yang anda perkenalkan, ANDA dapat KOMISYEN selagi mereka guna.

Jom dptkan simcard yg luarbiasa ini..
PM sya sekarang....

KELEBIHAN TUNETALK TONEEXCEL

KELEBIHAN TUNETALK TONEEXCEL BERBANDING TELCO LAIN..

Benefit 1 :

1. Dapat simkad ,dpt airtime rm30,Dapat PA Insurans 100k PERCUMA !
2. Dapat Point bila topup utk pakai sendiri dan boleh ditukar ke :
- Tiket AirAsia
- Handphone
- Tiket Wayang
- Tiket Konsert
3. Corporate Rate untuk Tune Hotel

Benefit 2 :

1. Program Member Get Member
- Bonus Rujukan RM20 Seorang (unlimited)
- Bonus Topup 3% hingga 13%...

Benefit 3

1.Anda Dilindungi sepenuhnya oleh Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia (LPKPM)
2. Menjadi Rakan Biz kepada syarikat besar spt AirAsia,Tune Group,Tune Money,Maybank,CIMB,Shell,Petronas dll lagi...

KESIMPULANNYA JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK DENGAN MENUKAR PERBELANJAAN KEPADA PENDAPATAN DAN BOLEH DIWARISKAN.
Saya tahu ramai lagi yang masih ragu-ragu untuk sertai bisnes Tone Excel ini. Yelah... nak keluarkan RM90 bukannya sikit, banyak perkara boleh buat dengan nilai sebesar itu.
Dulu saya pun fikir begitu..tapi Alhamdulillah ...setelah join fikiran saya berubah sama sekali. Nilai RM90 yang saya keluarkan tadi sebenarnya bernilai ribuan ringgit. Saya tidak pernah sangka RM90 ini boleh menghasilkan pendapatan yang sangat lumayan bahkan boleh diwariskan kpd ahli keluarga kita.
Bukan... itu sahaja..saya juga bersyukur dapat rakan-rakan group yang banyak membantu. Mereka sangat supportive dan sudi berkongsi ilmu sama ada melalui group FB ataupun group Whatsapp
Jika anda hendak join. Anda perlu fikirkan faktor kelebihan lain selain kelebihan TTTE itu sendiri.
Sertailah kami di toneexcel..kita sama2 berusaha..Sama-sama kita berjaya.... Insyaallah
Hubungi : Rose - 012.747.1304 / Azizi - 019.298.0948

Sedikit Info untuk rakan2 blogger & facebook semua.
----------------------------------------------------------
Anda mungkin telah melihat rata2 group dan di blog / timeline facebook, orang memperkenalkan simkad Tunetalk Toneexcel.
Tidak kah anda terfikir mengapa begitu ramai orang menggunakan simkad ini dan rajin perkenalkan pada anda semua ?
Apakah keistimewaan simkad ini ?

Memang banyak keistimewaannya. Malah simkad ini akan jadi lebih HOT dari simkad syarikat telco2 yang lain. Buktinya, setiap hari, lebih 1,000 orang telah bertukar menggunakan simkad tunetalk toneexcel ni.
Adakah anda hanya jadi pemerhati sahaja ?
Jika anda membelanjakan RM50 sebulan untuk beli topup, selama 3 bulan anda tunggu dan lihat, anda telah rugi RM150 tanpa dapat apa2 insentif serta pulangan.
Tapi jika anda guna simkad ini sekarang, dalam masa 3 bulan, anda pasti akan dapat bermacam2 peluang yang mungkin tidak anda duga sama sekali.
Jika tidak ingin ketinggalan, hubungi kami :
Call/sms/whatsapp:- 012 7471304 (Rose) / 019 2980948 (Azizi)

SIMKad TuneTalk ToneExcel

SIMKad TTTE ni adalah produk CELCOM JV dgn Tune Talk.
Walaupun kita tak PERKENALKAN, kita masih boleh dapat kelebihanya.
1. Percuma PA RM100,000
2. Dapat free tiket AirAsia
3. Dapat diskaun 30% keatas TuneHotel
4. Boleh kekalkan nombor HP lama.

Tapi kalau kita buat bisnes ni, lebih bagus.
1. Kita diberi komisen RM20 setiap kali kita kenalkan SIMKad TTTE
2. Bila mereka top-up kat mana2 ie stesen minyak, 7e, kita dapat lagi 26%... sedangkan kita tak jual top-up, kita hanya share
SIMKad sahaja...
Kesimpulanya, sekali perkenalkan, komisen berkali2 selagi mereka top-up
Bermula 10 jannuary 2014
Top up RM30=>FREE RM10 airtime
Top up RM50=>FREE RM20 airtime
Mana ada syarikat telco lain yang boleh bagi FREE lagi kredit airtime bila kita top up. memang berbaloi-baloi. jimat lagi menguntungkan
Ini lah peluang yang sukar nak dilepaskan
TTTE bisness terbaik masa kini dan selama nya.
Berminat boleh call/sms 012 7471304 / 019 2980948 @ PM Inbox

SALE ~ SALE ~ SALE !!!


Do check the new prices of the posted items again.. But this is for a limited time only.. Be fast, before someone else grab it in front of your eyes..

Tuxedo
Size Available :
3-6m SOLD
6-12m
12-18m
Camera
Size Available :
3-6m SOLD
6-12m
12-18m
Dad Love Me
Size Available :
3-6m SOLD
6-12m
12-18m
My Dad Super Rocks!
Size Available :
3-6m
6-12m
12-18m
I Lov Mom
Size Available :
3-6m
6-12m
12-18m
Super Hero
Size Available :
3-6m SOLD
6-12m SOLD
12-18m
Rocket Baby
Size Available :
3-6m SOLD
6-12m
12-18m
I Lov Mama & Papa Always
Size Available :
3-6m SOLD
6-12m
12-18m SOLD
I love Dad
Size Available :
3-6m SOLD
6-12m
12-18m SOLD
Smart Like Daddy Sweet Like Mommy
Size Available :
3-6m
6-12m
12-18m SOLD
Daddy & Mommy Are The Best
Size Available :
3-6m SOLD
6-12m SOLD
12-18m SOLD
Mama & Papa Lov Me
Size Available :
3-6m SOLD
6-12m
12-18m SOLD

Price : Rm 25.00
Now : Rm 19.00

Angry Birds Baby Tight

YueLin Angry Birds Baby Tights
Availability:

Size :
70cm (3-6 month) : 9kg
80cm (6-12 month) : 11kg
90cm (12-18 month) : 13kg
1pc - RM 8.00
2pc - RM 15.00
A - Angry Bird The Yellow Bird
Availability:

A : 70, 80, 90



B : Angry Bird The Chubby White Bird
Availability:

B : 70, 80, 90




C : Angry Bird The Bird
Availability:

C : 80


D : Angry Bird Black Bird
Availability:

D :Sold Out




E : Angry Bird The Blue Bird
Availability:

E : 70, 80, 90



F : Angry Bird Green Bird
Availability:

F : 70, 80, 90



Sara Kids Dress


Colour : Blue + Brown
Sara Dress 07
Size Available :
6m
36m
4t
* Small Cutting
Price : RM 34.00
NOW : RM 32.00

Gerbera Daisy Headbands

Gerbera Daisy Headbands
This crochet headband with a beautiful gerbera daisy flower clipped to it will definitely turn heads when your child is wearing it! The crochet headband will stretch from newborn all the way up to an older child. The gerbera daisy flower is attached to a lined alligator clip before being clipped onto the headband so it can be used with other headbands or worn alone!
 
 






 
Gerbera Daisy Headband
Price : RM 7.00
NOW : RM 5.00
Colour Available :-

Purple
Yellow
Burgundy
 
All crochet headbands are great quality and will fit most ages.
The flower is Very cute,with a crystal center (2cm)
Flower diameter Approx. 4 inches,clip length Approx. 1.8 inches

Sara Kids Dress

NEW ARRIVALS !
READY STOCK
Market Price RM39.00
Our Price RM 34.00 !!!

NOW : RM 32.00
Sara Kids Dress 1
*Small Cutting
Size:
SOLD OUT!

Sara Kids Dress 2
Colour : Turqoise
*Small Cutting
Size:
1y


Sara Kids Dress 3
*Small Cutting
Size:
3Y

Sara Kids Dress 4
*Small Cutting
Size:
1y
3y
4y

Sara Kids Dress 5
*Small Cutting
Size:
SOLD OUT!


Sara Kids Dress 6
*Small Cutting
Size:
3y
4y
5y



Baby Tight

 PRICE:
RM 5.00
Code : SE Tight
Mix Design / Mix Size

Code:
BT 1 : SOLD OUT
BT 2 : SOLD OUT
BT 3 : 90
BT 4 : SOLD OUT
BT 5 : SOLD OUT
BT 6 : SOLD OUT

Size :
70 (0-6month) 
80 (6-12month) 
90 (12-18month)


BUSHA Legging



Design : Disney
 A1:90
A2:95
A3:95
A4:80
A5: Sold
A6:90








Size 80:Lenght 40cm: 6-12month (11kg)
Size 90:Lenght 45cm: 12-18month (13kg)
Size 95:Lenght 48cm: 18-24month (14kg)

 PRICE:
5.00
Mix Design / Mix Size

Doomagic Mickey Romper + Hat

 

Doomagic s long sleeve mickey rompers hat + rompers

Shoes Not Included

  • Gender: Unisex
  • Material: Cotton Blends
  • Sleeve Length: Long Sleeve
  • Color: Black + Red
  • Size:  
  • 70 (9-12m) (S) Sold
  • 80 (12-18m) Sold
  • 90 (18-24m) (L) Sold
  • 95 (2-3y) (XL)

Price RM25.00

BABY GIRL TIGHTS





SALE PRICE:
RM 5.00
Code : SE Tight

Size :
70 (0-6month) 40cm
80 (6-12month) 43cm
90 (12-18month) 49cm

Design Available :~
70 ~ Sold Out
80 ~ SoldOut
90 ~ A(3)/B(1)/F(2)

JUMPING BEANS BODYSUIT


Code : Cool
Size available
6mth
9mth
18mth
24mth
Price : RM 15.00